Tuin En Terras

Waarom u een kunstkerstboom zou moeten kopen

De grote Kunstkerstbomen kopen zijn aan een comeback bezig. Ze zijn milieuvriendelijk, betaalbaar en veel gemakkelijker te onderhouden dan traditionele bomen. Van voorverlichte bomen met blauwe LED’s tot bomen gemaakt van natuurlijke materialen zoals touw en hout, kunstmatige versies van de traditionele kerstboom hebben de afgelopen jaren een lange weg afgelegd. Dus als je twijfelt of een kunstboom dit jaar iets voor jou is, zijn hier vijf redenen waarom ze geweldige opties zijn voor iedereen die zijn boom er de hele maand december fris uit wil laten zien:

U kunt het hele jaar door genieten van de geur van een echte boom

De geur van een verse, echte kerstboom is een van de meest iconische vakantiegeuren die er is. Maar als de feestdagen voorbij zijn, moet je je boom maandenlang opbergen in een donkere, muffe kelder. Met een kunstboom kunt u elke dag van deze geurende boom genieten. Nepkerstbomen worden vaak gemaakt met een geurige was of polyethyleen, die net als een echte boom door je huis waait. U kunt ook geurende boomhangers en boomsokken toevoegen om de geur door het hele huis te verspreiden.

Ze zijn geweldig voor iedereen met allergieën

Iedereen met allergieën weet dat de feestdagen een mijnenveld zijn als het om niezen en snotteren gaat. Er is een verband tussen echte bomen en het veroorzaken van allergische reacties, omdat ze van natuurlijke materialen zijn gemaakt. Kunstbomen daarentegen zijn gemaakt van kunstmatige materialen die minder snel een allergische reactie veroorzaken bij mensen die gevoelig zijn voor pollen of andere allergenen. Hoewel er mensen zijn die reageren op de materialen die in kunstbomen worden gebruikt, komt dit veel minder vaak voor dan bij echte bomen. Dit komt omdat bij kunstbomen een groot deel van de boom is gemaakt van plastic en andere materialen die niet dezelfde allergenen bevatten.

Ze vergen niet veel onderhoud

Een van de grootste aantrekkingskrachten van echte kerstbomen is hoe mooi ze eruit zien wanneer ze volledig zijn versierd. Maar als je alle versieringen eraf hebt gehaald en de boom in de prullenbak hebt gegooid, zit je met een grote hoop stinkend, rottend gebladerte. Hoewel sommige echte bomen kunnen worden gerecycled, vergen ze nog steeds veel inspanning om te onderhouden. Goedkope Kunstkerstbomen zijn veel minder onderhoudsgevoelig. U kunt ze gewoon in een hoek van uw huis laten staan en ze zullen nog jaren meegaan.

Ze zijn zeer betaalbaar

Echte kerstbomen zijn duur, vooral als u er een koopt die al klaar is om versierd te worden. Kunstbomen koop je al vanaf $20, en ze gaan nog jaren mee. Echte bomen moeten ook om de paar jaar worden vervangen, waardoor de initiële kosten nog hoger zijn. Als u op zoek bent naar een echte kerstboom, ga dan op zoek naar een partij boomkwekers bij u in de buurt. Die zijn vaak veel goedkoper dan de bomen die u in een supermarkt of andere grote winkel kunt vinden. Een echte boom kan ook een investering zijn, maar alleen als u weet hoe u er goed voor moet zorgen. Een echte kerstboom kan mooi zijn, maar ook rommelig, stinkend en brandgevaarlijk.

U hoeft niet het risico te lopen uw nek te breken op de trap

En tenslotte neemt een traditionele kerstboom veel ruimte in beslag. Echte bomen kunnen geweldig zijn, maar het kan een uitdaging zijn om een plekje in huis te vinden voor een boom van 3 meter hoog. Kunstbomen daarentegen zijn vaak maar een paar meter hoog, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen en met veel ornamenten kunnen worden versierd. En met al hun voordelen zijn kunstkerstbomen een geweldige keuze voor iedereen die de rommel en het gedoe van een echte boom wil overslaan. Voor meer informatie, bezoek