Inspiratie voor je huis en tuin
Inspiratie

Inspiratie voor je huis en tuin

Als u geïnteresseerd bent om ideeën op te doen voor uw huis en tuin, hoeft u niet verder te zoeken dan de tuin. Frances Hodgson Burnett schreef de beroemde woorden: “de wereld is een tuin!” en we waren het er niet meer mee eens! U kunt geweldige binnenvloeren krijgen door landschapsmaterialen en favoriete tuinvoorwerpen opnieuw te gebruiken. En met een paar belangrijke items haal je de tuin het hele jaar door naar binnen. We zullen een paar geweldige bronnen bekijken voor inspiratie.

Ideeën om inspiratie uit de tuin te halen
Geïnspireerd raken door de tuin hoeft niet moeilijk te zijn. Het is het beste om te beginnen met een lijst van uw topprioriteiten. Als u bijvoorbeeld graag ontspant in de hot tub, wilt u misschien een sauna of een plek waar u aan yoga kunt doen of spelletjes kunt spelen. Ook is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn als het om de tuin gaat. Er zijn online apps beschikbaar die u kunnen helpen bij het plannen van de basis van uw tuin en het kiezen van stijlvol meubilair. Om buiten te eten, wil je misschien investeren in een parasol of parasol. Of misschien wilt u ook na zonsondergang van de ruimte genieten.

Als u uw huis wilt verkopen, is een tuin een uitstekende manier om de waarde ervan te verhogen. Een tuin is een ongelooflijke inspiratiebron voor interieurinrichting. Overweeg om wat lichte meubels met een patroon toe te voegen aan de buitenkant van uw huis. Met slechts een paar meubelstukken kun je een dramatisch statement maken. Vervolgens kunt u ze verplaatsen of ze een deel van de tuin zelf maken.

Let bij het plannen van een tuin op lichtpatronen. Het kan gemakkelijk zijn om de schoonheid van een weelderige landelijke tuin over het hoofd te zien, terwijl u toch rekening houdt met de toegankelijkheid van uw huis en het gebruik van uw ruimte. Het hebben van een tuin kan gunstig zijn voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Als u een buitenruimte aan uw huis wilt toevoegen, moet deze goed verlicht zijn. Door buitenverlichting op te hangen, tover je je buitenruimte om tot een woonkamer. Grote lampen zorgen voor helderheid en een mooie gloed. Gebruik vakantie- of kerstverlichting om sfeer te creëren.

online bronnen
Als je niet zeker weet waar je inspiratie voor je huis en tuin kunt vinden, overweeg dan om een ​​plaatselijk tijdschrift te bezoeken of online te kijken. Huis- en tuinmagazines staan ​​boordevol inspirerende ideeën voor huis- en tuindecoratie. Je kunt zelfs ideeën opdoen in een Disney-hotel, waar de bloemen en planten net zo kleurrijk zijn als de personages zelf. Misschien ben je meer een buitenmens en wil je een buitenkeuken inbouwen, of misschien gebruik je liever inheemse bosplanten in je tuin. Afhankelijk van je smaak kan een online bron zoals Pinterest of Houzz je inspireren. Maak een bladwijzer van een paar pagina’s om ze op te slaan voor toekomstig gebruik.