Tuinuitrusting die tuinieren gemakkelijker maakt
Tuininrichting

Tuinuitrusting die tuinieren gemakkelijker maakt

Een tuinwagen kan uw werk gemakkelijker maken bij het wieden of planten. In tegenstelling tot een kruiwagen kan een kar veel goederen vervoeren, waaronder zware zakken compost en aarde. En het is geweldig voor het vervoeren van een grote oogst pompoenen. Lees verder om meer te weten te komen over tuinkarren en het gebruik ervan. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een tuinwagen. Hieronder vindt u informatie over enkele van de handigste.

kruiwagens
Het basisstuk tuingereedschap is de kruiwagen. Er zijn een aantal toepassingen voor een kruiwagen, variërend van het transporteren van vuil, mulch, rotsen, gesneden takken en hout tot het transporteren van planten. Kruiwagens zijn ook handig voor het verplaatsen van zware materialen in uw tuin, zoals straatstenen. Als je aan het tuinieren bent, moet je deze materialen en afvalproducten naar verschillende delen van je tuin transporteren. Een kruiwagen is een uitstekende keuze voor deze taken, omdat het de kans op vallen verkleint en u zich kunt concentreren op uw werk.

Zorg er bij het kiezen van een kruiwagen voor dat u er een kiest die past bij uw behoeften en geschikt is voor de taken die u in uw tuin doet. Kies er een met een laadvermogen tussen 100 en 200 pond. Deze capaciteit is voldoende om gereedschap, aarde, verf en grotere voorwerpen te vervoeren. Misschien wilt u ook investeren in een kruiwagen die wordt geleverd met een draagtas, zodat u hem kunt opbergen terwijl u hem niet gebruikt.

Bypass-snoeischaren
Een van de beste hulpmiddelen die u kunt kopen, is een goed paar bypass-snoeischaren. Deze snoeigereedschappen zijn ideaal voor elke klus in de tuin en kunnen slechts $ 50 kosten voor een goed paar. Bypass-snoeischaren zijn ontworpen met messen die als een schaar langs elkaar vegen. Ze maken het knippen van zelfs de dikste takken gemakkelijker. Een vouwzaag is daarentegen een veelzijdiger hulpmiddel dat door dikke takken en bladeren snijdt.

Bypass-snoeischaren zijn er in vele uitvoeringen en maten. Voor grotere handen worden de Felco-snoeischaren geleverd met een gebogen kop en een ergonomische handgreep. Sommige modellen hebben een rubberen schokdemper en sapgroef. Deze snoeischaar heeft een snelontgrendelingsmechanisme en kan eenvoudig worden gedemonteerd, zodat u uw handen vrij houdt van spanning tijdens het snoeien. Felco-snoeischaren zijn er in meerdere snijmaten en zijn zeer duurzaam.

Kleine schop
De klassieke schop is een onmisbaar stuk tuingereedschap, maar kan voor de meeste taken ook overkill zijn. In plaats van een grote schop te slepen, kunt u overwegen een kleinere schop te kopen, die langer is dan een tuinschep, maar een kleinere diameter heeft. Je kunt het gebruiken voor elk soort graafwerk dat een beetje precisie vereist. Als je een kleiner gereedschap wilt, kun je kiezen voor een sleuvenschop, die handig is voor het graven van smalle gaten voor transplantaties en irrigatie, of een vierkante schop voor het tillen van zware voorwerpen.

Het blad van een tuinschop is gemaakt van plastic of metaal en de trede is een plat gedeelte bovenop het blad. Deze stap maakt het gemakkelijker om de schop in de grond te duwen en het helpt je ook om een ​​perfecte ruimte te creëren voor het zaaien van zaden. Een schop is ook handig om door scherpe stenen te graven, omdat hij is ontworpen om er snel doorheen te snijden. De sterkte van een schop is afhankelijk van het materiaal dat voor de schacht is gebruikt. Houten schachten zijn sterk, maar hun duurzaamheid is verminderd. Fiberglass assen zorgen voor een hoge mate van duurzaamheid en sterkte.

Rogue Garden Hoe
De Rogue-tuinschoffel is een veelzijdig hulpmiddel dat is ontworpen om tuinieren gemakkelijker te maken. Het handvat van 60 inch van glasvezel ligt comfortabel in de hand en voorkomt dat uw handen van het gereedschap glijden. Een ander kenmerk van deze schoffel is de verkoelende handdoek die bij het product wordt geleverd. De schoffel is een geweldige keuze voor mensen met kleinere tuinen en bloembedden. Als je met een krapper budget werkt, kun je kiezen voor de 16-inch versie die speciaal is ontworpen voor kleine tuinen.

Als u op zoek bent naar een tuinschoffel met zware capaciteiten, kunt u de Rogue Garden Cultivator Field Cotton Hoe Tool kiezen. Het is een effectief hulpmiddel voor het opbreken en verplaatsen van zware grond. Het lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk te hanteren en voorkomt arm- en rugpijn. De Rogue Tuinschoffel heeft ook een smal handvat voor een betere grip tijdens het schoffelen. De Rogue-tuinschoffel is een ideaal hulpmiddel voor mensen die van tuinieren houden, maar niet zeker weten welke schoffel het beste is.

Thingamadig
De Thingamadig is het meest veelzijdige tuingereedschap op de markt, perfect voor zowel beginners als ervaren tuiniers. Dit gereedschap is gemaakt van roestvrij staal met een TPR-comforthandgreep en is ontworpen om een ​​breed scala aan taken aan te kunnen. Het multifunctionele ontwerp stelt gebruikers in staat om gemakkelijk hun tuin te graven, onkruid te wieden en te cultiveren. Het is lichtgewicht, duurzaam en bij uitstek geschikt voor zowel links- als rechtshandig gebruik.